fiducius

fiducius is een volledig onafhankelijk juridisch adviesbureau.
Wij gaan uit van de gedachte dat conflicten beheersbaar dienen te blijven om eventueel toekomstige particulieren of zakelijke contacten niet onherstelbaar te verstoren .

Wij zoeken samen met u naar de kwestie waar het voor u omdraait. Dat wil niet zeggen dat we het conflict schuwen maar wel wars zijn van onnodige kosten en onnodig ruziemakerij.

Wie zijn wij?

Wij zijn een onafhankelijk juridisch adviesbureau gespecialiseerd in systematisch probleem oplossend denken. Met een grote expertise op het gebied van medezeggenschap, arbeidsrecht advies en conflictbeheersing.

Mocht toch onverhoopt een rechtszaak in de lucht hangen, dan werken wij samen met een gerenommeerde advocaten kantoren zoals:

1. Unger Nolet Advocaten

2. Anderz Advocaten .

Wat doen wij?

fiducius geeft bedrijven de mogelijkheid om juridisch advies in te winnen zonder dat het tot een conflict hoeft te leiden. Onze kracht zit hem daarin dat men een gedegen analyse krijgt van de kwestie zodat er naar de meest praktische oplossing kan worden gezocht, zonder onnodige kosten te maken.

Wat kost het?

In overleg met de cliënt wordt gekeken naar wat nodig is om tot de gewenste oplossing te komen. Daarnaast is het mogelijk om een contract af te sluiten om altijd verzekerd te zijn van juridisch advies.